tiistai 14. heinäkuuta 2015

3 asiaa mitkä v*tuttaa joka päivä!

Otsikko kertoo kaiken ja näitä ei ollut vaikea keksiä. 

1. Se kun puhelimen kuulokkeet menee solmuun joka vitun kerta. Siis aaaaaaargh,pitäisikö tilata Wish.com:ista sellainen "tukipidike" niille? Tarvitseeko tätä ketutusta edes mainita enempää? No,kaikki varmaan tietää sen tunteen..

2. Ne..hemmetin..Youtuben..mainokset! Kuuntelet just hyvää biisiä,sitten siinä biisin keskikohdassa/alussa tulee se perkeleen mainos! "OLEN RASKAANA. NIINKÖ? KÄVITKÖ JO NEUVOLASSA? EN VIELÄ,MUTTA TEIN CLEAR BLUE TESTIN!" voi luoja,niinkö? "HANKI NYT KOTIISI TÄMÄ JA TUO TUOTE,SAAT SEN TUOTTEEN KAUPAN PÄÄLLE",jaa ei kiinnosta. 
peeeääääs,kattokaa tää


3. Luonnonkiharat. Joo,siis geeneille nyt ei voi mitään,mutta mua ärsyttää suunnattomasti :-D Kun tuun suihkusta,kuivaan hiukset ja suoristan,ei mene kuin hetki,niin ne on heti taas kiharalla. Ja varsinkin jos oon ulkona ja rupee sataa,niin heti menee kikkuralle. Ei tälle asialle nyt mitään voi,mutta ottaisin niin mieluusti suorat hiukset. Mikähän siinä on,että suorahiuksiset n.yleensä haluaa luonnonkiharat ja sitten jotkut luonnonkiharat omistava haluaa suorat hiukset..? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut ja ruusut ovat tervetulleita. Muistetaan kuitenkin asiallinen kommentointi.